Raadpleging

Onze consultaties vinden steeds plaats na afspraak. We besteden extra aandacht aan uw eigen veiligheid en die van anderen door het toepassen van onderstaande maatregelen:
• Draag ten allen tijde een mondmasker, tenzij de dokter u vraagt deze even af te zetten
• Kom niet naar de praktijk als u griepsymptomen of klachten van de luchtwegen zou ontwikkelen (koorts, spierpijn, hoesten, niezen, loopneus, keelpijn of ademhalingsproblemen)

Per afspraak voorzien we 15 minuten. Komt u met meer dan 1 persoon op consultatie, gelieve dan voor iedereen een aparte afspraak te vragen. Ook voor langere consultaties, zoals bijvoorbeeld voor een verzekeringsonderzoek, kan het aangewezen zijn om 2 afspraken aan te vragen.

We werken aan de conventietarieven. De consultaties dienen ter plaatse te worden betaald, bij voorkeur met een betaalkaart.

Indien u verhinderd bent, gelieve ons dan op voorhand te verwittigen en uw afspraak te annuleren, zo mogelijk ten laatste 4 uur voor het uur dat u gereserveerd heeft. Voor niet nagekomen afspraken zonder annulering zien wij ons genoodzaakt 10 euro aan te rekenen.