News

Er worden nieuwe openingsuren voorzien voor dringende consultaties. Op deze manier zullen we aan de strikte hygieneregels kunnen voldoen. Het is dus nog steeds mogelijk om een nieuwe afspraak te maken.

De laatste informatie over het coronavirus is te vinden op www.info-coronavirus.be

Indien u een dringend advies nodig heeft rondom klachten van de luchtwegen of vermoeden van Covid-19, gelieve dan een telefonisch consult te reserveren via onze website of via het secretiaat.

Telefonische consulties duren 10 minuten en worden gefactureerd aan het officiële tarief. Dit wordt door ons rechtstreeks met de mutualiteit verrekend. Indien u een internationale verzekering heeft, moeten we  de patiënt een factuur bezorgen aan het gebruikelijke officiële tarief (20 euro).

 


Vanaf 1 oktober 2019 opent Spectrum de tweede praktijk op de Leopold II laan 272 te Koekelberg. De praktijk bevindt zich vlak naar metrohalte Simonis/Elisabeth.

Dr Broeckaert zal haar tijd verdelen tussen beide praktijken.

We verwelkomen ook 3 nieuwe collega’s; Dr De Jager die voltijds in de praktijk te Koekelberg en  Sint-Gillis zal werken en Dr Vandeputte die haar opleiding vervolledigt in onze groepspraktijk.