Info

Raadplegingen

De raadplegingen vinden steeds plaats na afspraak, met uitzondering van de vrije consultatie op maandag en donderdag tussen 8u en 9u45. U kan u afspraak boeken via het handige online systeem. Deze manier geniet zeker de voorkeur. Indien u toch telefonisch of per mail wenst te reserveren kan die enkel nog via het nummer 02 538 33 37 en info@spectrummed.be.

N.B. indien u telefonisch een afspraak wenst te maken voor zaterdagochtend, dient deze te reserveren tijdens de week van maandag tot vrijdag. In het weekend zal u doorverbonden worden met de wachtdienst.

————— herramienta-medica-estetoscopio_318-61950—————-

Attesten en voorschriften

Voor het invullen van attesten en formulieren is informatie en tijd nodig. Daarom dient u hiervoor op raadpleging te komen.

Uw arts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het haar daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden.

Medicatie die gedurende een lange periode genomen moet worden, zal worden voorgeschreven voor een tijdspanne tot de volgende controleraadpleging. Tussentijds afhalen van voorschriften zou dus niet nodig mogen zijn.

Komt u toch medicatie te kort, kan u hiervoor een aanvraag doen via het secretariaat. We nemen nadien weer contact met u op.

————— herramienta-medica-estetoscopio_318-61950—————-

Advies en resultaten

Wij organiseren dagelijks een telefoonuurtje voor het bespreken van onderzoeken en resultaten.

Wanneer u uitgebreide informatie wenst of wanneer er een behandeling dient opgestart te worden, zal u gevraagd worden om naar de raadpleging te komen. Uw arts kan telefonisch uiteraard geen diagnose stellen, hiervoor is steeds een minimum aan onderzoek nodig. Bij nieuwe klachten of veranderende symptomen dient u zich dus aan te bieden op de raadpleging.

————— herramienta-medica-estetoscopio_318-61950—————-

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn bedoeld voor mensen die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen: hoogbejaarden, ernstig zieken, mensen die niet vervoerd kunnen worden, …

Kom zoveel mogelijk zelf naar de raadpleging, uw dokter heeft daar meer mogelijkheden en materiaal ter beschikking om u goed te helpen. Bovendien bent u ook sneller aan de beurt, thuis zitten wachten is niet meer nodig.

Om wille van tijdsnood kunnen wij slechts zeer uitzonderlijk een huisbezoek inplannen. Daarnaast zullen wij enkel huisbezoeken op redelijke wandelafstand van de praktijk kunnen doen.